Miami

Perfekt bryllupsreise? Priseksempel: 2 personer, 2 uker i Florida på 3-stjerners hotell og 1 uke på Cruise i Karibien. Fra kun kr 27.500,-

Spania

Priseksempel Malaga: 2 voksne, 2 barn, Fly t/r Malaga, 1 uke på 4 stjerners Hotell, pris fra kr 7.800,-

Danmark

Priseksempel Danmark: 2 voksne, 3 barn, Danmarksbåt t/r, 1 uke på feriesenter, pris fra kr 6.500,-

Disneyland Paris

Ta turen til Disneyland Paris. Priseksempel: En uke - 2 voksne og 2 barn m/fly og 3-stjerners hotell i juni fra kun kr 8.800,-

Finn din perfekte strandferie

Finn drømmestranden uten at det koster skjorta. Vi finner de billigste reisene for deg - Helt gratis!

Storbyferie

Priseksempel: 2 personer til New York: 1 uke t/r fly + 7 netter på 3 stjerners hotell, kr 12.500,-

Italia

  Priseksempel Roma: 2 personer til Roma: 5 dager t/r fly + 5 netter på 4 stjerners hotell, kr 4.480,-

Oppfyll reisedrømmen din i dag

Det er veldig mange som sitter med en reisedrøm og en klar destinasjon i tankene, men som av ulike grunner ikke har muligheten til å betale ut en slik reise i én utbetaling. Du skal da vite at det finnes alternative løsninger på dette og hvis du tar opp et rimelig forbrukslån kan du finansiere akkurat den ferien du måtte ønske.

 

Gjennom Lånemegleren søker du ikke bare om et forbrukslån; du sørger samtidig for at du skaffer deg det billigste lånet som er tilgjengelig for deg, og akkurat det er naturligvis en stor fordel rent økonomisk. Ønsker du å reise på en ferie som du betaler ned over tid har du selvsagt muligheten til det og det er absolutt ingen som vil komme med spørsmål om hva du har tenkt å bruke pengene til – de er kun ute etter lete frem det lånet som har de beste betingelsene for deg.

Det beste med å benytte Lånemegleren er at de jobber raskt og effektivt slik at du har muligheten til å slå til på drømmereisen din hvis et godt tilbud skulle dukke opp. Du stikker rett og slett bare innom nettsidene deres og fyller inn den enkle søknaden. Deretter vil denne søknaden gjennomgås av en profesjonell medarbeider som vil klargjøre den til videresending til flere forskjellige banker.

Bankene vil vurdere denne søknaden og komme med sitt tilbud til deg, og når alle tilbudene har kommet inn vil Lånemegleren presentere det aller beste av disse lånene for deg. Deretter står du fritt til å bestemme om du vil akseptere det eller ikke. Uansett hva du bestemmer deg for er denne prosessen helt kostnadsfri, så du løper overhodet ingen økonomisk risiko – dette er en uforpliktende tjeneste som er ment å skaffe lånekundene de beste mulige lånene.

Som Lånemegleren selv sier: de tar kampen med bankene for deg.

Hvis du er ekstra smart når du skal bestille ferien din bruker du i første omgang kredittkortet ditt til å betale med ettersom du da er sikret mot eventuelle konkurser. Dette kan f.eks. dreie seg om konkurser hos lokale flyselskaper etc. Når reisen er betalt med slike kort har du rett til å få pengene refundert fra kredittkortselskapet hvis noe som dette skulle inntreffe.

Ettersom du har planer om å betale ned reisen over tid kan du deretter betale ned kredittkortet med forbrukslånet ettersom du får lavere renter på dette.

Å søke lån hos Lånemegleren.no er en trygg prosess ettersom de har moderne og sikre systemer og profesjonelle medarbeidere som står til din disposisjon. Stikkord som rask behandling, trygghet og enkelhet vil derfor stå sentralt.

Realiser feriedrømmen din i dag og kontakt Lånemegleren.no!

bahamas cruise

You are here